Chyba nikt nie chciałby jeść niczego w brudnej restauracji. Od lat prowadzę małą restaurację i czasami łapię się za głowę kiedy widzę kuchnie w innych barach. To straszne co potrafią robić kucharze i ludzie sprzątający kuchnię.
My używamy tylko i wyłącznie ekologicznych
środków do czyszczenia. Nie mogę sobie wyobrazić tego, żeby
używać innych środków niż ProEco. Przecież nie mógłbym
czyścić grilla jakimiś toksycznymi substancjami, a później
przygotowywać na tym grillu jedzenie dla ludzi. To wszystko później
osadza się na jedzeniu. Środki chemiczne, produkowane przez typowe
firmy z chemią przemysłową są bardzo szkodliwe dla samego
środowiska. Nie wyobrażam sobie tego, że później jeszcze takie
świństwa będą w jedzeniu. Ekologiczne środki do czyszczenia są
tak samo skuteczne jak inne środki chemiczne. Niektórzy twierdzą,
że jest zupełnie odwrotnie. Tak samo można nimi wyczyścić
urządzenia do gotowania i pieczenia, grille, stoły, blaty,
wszelkiego rodzaju narzędzia do krojenia, filtry, osadniki,
wzierniki. Nawet ściany i podłogi można nimi czyścić. Ostatnio
kupiłem bardzo dobry produkt, którym idealnie odtłuściłem
mieszalniki. Profesjonalna chemia przemysłowa tej firmy to
świetny wybór.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz