niedziela, 1 marca 2015

Tylko ekologiczne czyszczenie

Chyba nikt nie chciałby jeść niczego w brudnej restauracji. Od lat prowadzę małą restaurację i czasami łapię się za głowę kiedy widzę kuchnie w innych barach. To straszne co potrafią robić kucharze i ludzie sprzątający kuchnię. 



 My używamy tylko i wyłącznie ekologicznych środków do czyszczenia. Nie mogę sobie wyobrazić tego, żeby używać innych środków niż ProEco. Przecież nie mógłbym czyścić grilla jakimiś toksycznymi substancjami, a później przygotowywać na tym grillu jedzenie dla ludzi. To wszystko później osadza się na jedzeniu. Środki chemiczne, produkowane przez typowe firmy z chemią przemysłową są bardzo szkodliwe dla samego środowiska. Nie wyobrażam sobie tego, że później jeszcze takie świństwa będą w jedzeniu. Ekologiczne środki do czyszczenia są tak samo skuteczne jak inne środki chemiczne. Niektórzy twierdzą, że jest zupełnie odwrotnie. Tak samo można nimi wyczyścić urządzenia do gotowania i pieczenia, grille, stoły, blaty, wszelkiego rodzaju narzędzia do krojenia, filtry, osadniki, wzierniki. Nawet ściany i podłogi można nimi czyścić. Ostatnio kupiłem bardzo dobry produkt, którym idealnie odtłuściłem mieszalniki. Profesjonalna chemia przemysłowa tej firmy to świetny wybór.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz